LETAKKAN SCRIPT IKLAN DISINI

Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu

Updated at: 20.13 .
Under Category: Kata Cinta , Kata Galau , SMS Romantis
Lintas Populer - Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu | Kata Mutiara Cinta Bahasa Jawa | Kata Romantis Cinta Bahasa Jawa, pada kesempatan kali ini admin akan memberikan suatu informasi buat anda sekalian tentang kata-kata cinta romantis dalam bahasa jawa. tentu kamu semua masih terkedengar asing kata-kata ini, tetapi bagi suku jawa. mengungkapkan suatu perasaan pun tak harus berbahasa Indonesia ataupun Inggris, tetapi bahasa daerah pun bisa jadi Romantis.

Kata Kata Romantis Cinta Bahasa Jawa - memang sangat jarang sekali orang yang mau menyatakan Cintanya dengan bahasa jawa, mereka menganggap bahasa jawa adalah bahasa kampungan atau norak ! ini adalah hal yang salah, bahkan orang yang mengatakan hal tersebutlah yang Norak. bahasa jawa merupakan bahasa daerah kebanggaan, terkadang bahasa jawa memiliki logat yang lucu, sehingga banyak orang yang belum mengenal bahasa jawa menganggap bahasa ini sangat lucu.

Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu


Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu
Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu

Nah, buat kamu yang bersuku jawa dan ingin menyatakan Tresno karo Cewekmu berikut admin berikan ngge koe yaitu seputar Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu, wes kono gek di delok :

Terkadang seng dadi pelarian, kuwi isoh dadi perjalanan bareng de,e dinggo tekan tujuan.

Nyat jenenge sayang banget kuwi, nggawe goblok, awakdewe jane mudeng nek mung didadekke pelarian, mung mikir "aku bakal dadi tujuane" :

Jarene wes ikhlas de,e karo seng liyo, kok iseh ngomong "nek Tuhan bakale mbales, karma bakal mbales" Mbok wes meneng apik.

Mergo seng nandur kuwi bakale ngunduh, dadi seng awale seko apus-apus bakale diapusi genti suk mbuh pas wektune.

Jarene ngapusi yange kuwi demi kebaikan? Berarti kowe nggawe nyaman de,e seko apus-apusmu. CINTA!

Selamat pagi kowe, muga Tuhan maafke kekhilafanku, nek mben tiap moco doa selalu ndisikke jenengmu ketimbang bismillah

Ono seng luwih nglarani liyane dikhianati wong sg awakdewe sayang? Ndelok wong sg awakdewe sayang lg susah, tapi awakdewe raisoh ngewaki.

Raperlu sih nunjukke roso sayang seng luwih, nek suk akhire kowe nunjukke wong seng anyar seng mbok celuk sayang.

Kangen rasane pas sahur mbok gugah, mbok ingetke sholat subuh, tapi saiki mung isoh ikhlas lan ndelok kowe ngucapke wong liyo.

Kowe ngeluh etuk wong seng salah terus, coba kowe luwih peka sitik pas dicedakke karo uwong seng bener ya.

Wesben lah bahagia kuwi rakedelok, mergo bahagia kuwi dirasake, dudu dipamerke.

Sg gawe loro selalu luweh memorable ketimbang sg biasane gawe mesem, kuwi sebabe akeh sg sneng nglarani ketmbang berjuang dinggo mbahagiake.

Mantan seng iseh apik mbek kowe kuwi durung tentu de,e iseh sayang kowe. Isoh dadi de,e kuwi wes move-on sak move-on move-on e.

Cinta dudu perkara sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike. Ngono!!!

"C I N T A" nek raenek kowe, paling yo mung dadi kata tok.

Hal seng angel dilakokke pas lagi jatuh cinta? Biasane sih, geting lan ra nggagasan.. Opo meneh dinggo sekedar apus-apus.

Nek uripmu kuwi buku cerito, dadekno aku bab terakhir neng endi mesti enek "dan mereka hidup bahagia selama-lamanya... selesai"

Aku sayang kowe, opo aku kudu ngode kowe terus? kapan pekamu? HELOOWWWW?!

Move-on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi ngikhlaske lan berusaha ngetukke seng luweh apik luwih seko seng mbien-mbien..

Iseh tetep bertahan karo wong seng isohe mung nglarani kowe? Kuwi jenenge sayang? opo ora isoh golek seng luwih seko kuwi?

Ibukmu mesti bangga nduwe anak koyo kowe, lanangan seng isoh nyayangi, njogo lan cintai wedokane sepenuh ati

Balikan karo mantan? pisan ramasalah, lha nek bola-bali? kancil wae ngulang kesalahane mung peng pindo :)

Kowe dikon yangmu berubah dadi koyo mantane seng mbien? mosok gelem banget dibungkus masalalune. Dinduweni tanpo dicintai

Suk podo akhire, kowe bakalan mikir nek renek seng isoh nyayangi lan cintai kowe sabar, liyane aku. liyane aku lho ya.

Nek yangmu malah seneng kowe berubah dinggo de,e, kuwi berarti de,e egois mung mikir awake dewe ora mikir awakmu :

Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?

Wedokan ayu kuwi dudu didelok seko kuru lan lemu awake ya ^,^

Move on kuwi gurune mung kenyataan, dudu konco curhatmu..

Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh..

Dadi kowe penak ya, pinter nggawe uwong sayang banget neng kowe, trus mbok tinggal karo seng liyo pas lagi sayang-sayange..

Kowe rakuat tuku sendal? raperlu nggolek playonan mung pengen manas-manasi mantan ya, mergo kuwi uwong dudu sendal nggo playon !

Nek kowe dikon mileh de,e utowo aku? miliho de,e wae ya, aku dudu pilihan... Mergo nek seng tenanan cinta kuwi rabakal ninggal..

Kadang anyel karo pasangan seng blas raisoh peka, anyel banget, pengene nesu. neng jenenge sayang, anyel kuwi mergo greget :|

Cuek sih oleh, neng ojo terlalu cuek. Ati-ati mengko de,e bosen mbek kowe malah nggolek pelarian

Kowe ramudeng sayangku neng kowe gedene sepiro?, kuwi luweh seko sayangmu neng de,e...

Dikhianati, diapusi, raenek kabar, ditinggal turu, masalah cilik digede-gedeke. Kuwi hal biasa pas kowe yang-yangan

Coba bayangne, awakdewe sebagai lanangan, nyelo-nyelo wedokan nganggo omongan kasar utowo sg rapantes. Kiro" wedokan ngendi seng seneng?

Ono wedokan seng terlalu apik, nganti lanangane bingung nggolek-nggolek alesan dinggo pedot.

Disayangi wae terus tapi sg tulus seko ati sg paling njero. Mengko lak suwe-suwe isoh saling sayang & malah mungkin isoh ngnti ng pelaminan.

Es buah, es teler, es jus, es milkshake, es kolak rabakal marai posoku batal, mergo esemanmu seng marai aku semangat poso dek..

Ciri-ciri yang sg wes bosen: 1. Kakean alesan dinggo dijak ketemu. 2. Cuek lan ngilang-ngilang tanpo alesan sg jelas. 3. Nesu-nesu terus.

Terkadang enek seng wegah medotne disek mergo bosen, nggolek-nggolek alesan lan nggawe masalah ben dipedotne. Nganyeli ya?!

Nek mbendino kowe galau, terus kapan seneng-senenge? Umur kan awakdewe ramudeng.

Wedokan meneng dudu mergo ora mudeng opo-opo, tapi mudeng banget, mung nggolek moment seng pas wae dinggo ngefrontalke :

Raenek seng gelem urip susah, termasuk aku. Tapi nek kudu urip susah, aku siap ndandani bareng karo kowe

Nek enek uwong seng nglarani kowe, ojo pernah mikir dinggo mbales, ngguwak-ngguwak tenogo, sinau ikhlas ya

Luwih apik ninggalke hubungan seng nyat uwes ora apik, daripada loro dewe mergo nyoba ndandani

De,e enak-enak mlaku bareng seng liyo, ngguya-ngguyu. Tapi pasangane? Sabar nunggu nganti lali nek nduwe ati sg dilarani.

Ngopo sedih? Dilarani? Dikhianati? De,e selingkuh. Ameh nganti kpn nahan loro? Ikhlaske wae, doake dinggo kebahagiaane

Kowe sedih, kowe galau ngono kuwi pokoke ojo nganti mudeng mantan, malah de,e seneng mbok galauni ngono kuwi... HAHA

Aku mikirke kowe terus, yo mergo aku sayang kowe

Tapi yo enek sih seng dilarani, diselingkuhi, dikhianati, tapi iseh bertahan. Dudu mergo sayang tapi wedi karo seng jenenge "suwung"

Terkadang terharu karo wong sg iseh kuat & semangat bertahan karo pasangane, pdhal de,e mudeng nek dinggo dolanan. Mergo saking sayange.

BahagiaItuSederhana pas ndelok de,e seng nyia-nyiake awakdewe, gentian kono disia-siake pasangane genti.

Akeh coro dinggo bahagia, salah sijine ngeculke uwong seng nyia-nyiake kowe.

Mergo lanangan seng apik kuwi seng isoh nggawe wedokane ngeroso selalu beruntung nduweni de,e.

Dudu cinta nek ora cemburu. Tapi dudu cinta barang nek terus nglarani.

Nek jenenge sayang kuwi kudune ranuntut pasangane dinggo "dadi wongliyo" mung mergo kekurangane.

Lungo ninggalke kowe kuwi loro ya, luweh loro lungo ninggal kowe neng kowene malah menengke.

Biasane wong selingkuh kuwi dadi apik lan luweh romantis

Kowe ramudeng to lorone pas aku mbok kecewake? Saiki nyoba nuliso "kecewa" neng tembok, trus tatapno sirahmu neng kono.

Nyesek kuw dilalekke uwong seng ora isoh awakdewe lalekke.

Nek wes dilarani wong liyo, oraperlu nglarani awakmu dewe. Nek kowe radisayang wong liyo, sakora-orane kowe sayang karo awakmu dewe.

Ndoake sg terbaik dinggo uwong sg disayang kuwi gampang, sg abot lan susah kuwi njalani nek mudeng sg terbaik kuwi dudu awakdewe.

Mergo "i love you, i need you, i want you, lan i miss you" rabakal enek artine tanpo "will you marry me?"

Wong sg selingkuh i lucu ya, jarene yange kurang perhatian, kurang ngekeki wektu, serba kuranglah. Seng kurang i dudu yangmu, tapi utekmu!

Cintamu mentok neng de,e? Durung ketemu tikungan wae sih jane..

Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah. Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.

Nek yangmu kerep ngomong "percoyo o karo aku" neng ternyata malah raisoh dipercoyo, kuwi saate kowe kudu rapercoyo.

Opo seng enek saiki durung tentu enek neng masa sg ameh teko. DIJOGO!

Maturnuwun lah dinggo konco sg selalu enek pas susah, sg nyediake kuping, ati, lan moto. Sg nggawe pikiran sg ora-ora lungo.

Jenenge wong wedok nek wes sayang banget lan nyaman karo lanangane, ora bakal mandang bondo utowo fisike

Nduwe yang sg pekane angel kuwi nyat nganyeli ya, neng seng jenenge sayang, anyele kuwi yo mergo gemes, nek nesu paling sedilit

Seng pekok sibuk Broadcast, seng sok pinter lagi sibuk nesu-nesu mergo do apdet broadcast, seng raisoh ganti DP raine yo ngunu-ngunu wae.

Akun seng sijine dibajak uwong seng ra tanggung jawab. Iki akun seng resmi dinggo, kip galau en retwit curhatan.

Nyenengke banget ya mbayangke nek poso awalan ngabuburit karo buko bareng kowe, opo meneh nek kuwi nyoto.

Cinta kuwi dudu dendam, ora perlu mbales cuek mergo de,e cuek neng kowe, nek kowene wae raisoh cuek karo de,e. Pagi !

Seng yang-yangan ragelem dipublikasike mergo alesan ndak dilokke pamer kuwi tenan? Opo mung pengen njogo perasaan yange sijine?

Dolanan mercon pas bulan ramadhan ngene iki wes biyasa, lha nek ra mandek seng dolanan perasaan?

Dadio pasangan seng isoh nggawe yangmu lali karo masa lalune, mergo wes nyaman tenan karo kowe.

Cinta kuwi nyat ra apik diumbar-umbar ya, neng sak ora-orane dipublishke. Ora pamer, tapi mung pengen diakui wae.

Nek pas lagi karo aku, ojo mbahas masa lalu ya. Nyat ketoke aku ora popo, neng lorone ora kiro-kiro.

Demikian informasi terbaru seputar  Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu, semoga artikel diatas dapat bermanfaat buat anda sekalian, jadikan ini sebagai inspirasi untuk koreksi diri masing-masing.

Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu
" Kata Kata Galau Cinta Bahasa Jawa Lucu " Di Posting oleh blog , , pukul 20.13 dalam topik Kata Cinta , Kata Galau , SMS Romantis dan permalink http://www.blog.forumdewa.com/2013/07/kata-kata-galau-cinta-bahasa-jawa-lucu.html . Nomer ID: 5 . 99875 .

Comments :

 
Is Hosted by Blogger